Endpoint Detection & Response (EDR).

Bij cybersecurity gaat het niet alleen om het vaststellen van het gevaar. Het elimineren van gevaar is net zo belangrijk. Daarom is het prettig dat je kunt vertrouwen op Endpoint Detection & Response (EDR). Deze technologie analyseert het gedrag van de endpoints en de gebruikers die met deze endpoints werken. Via toepassing van machine learning en AI worden aanvallen razendsnel gedetecteerd en gestopt.

Wat gebeurt er na detectie?
Met het detecteren en analyseren van een dreiging ben je er natuurlijk nog niet. Het is ook belangrijk om de response op een dreiging te verzorgen en dat betekent dat het gevaar ook daadwerkelijk moet worden opgelost. Met het Next Gen SOC platform van Defenced met SOAR by design is het mogelijk om response activiteiten uit te voeren op de geconnecteerde puntoplossingen. Zo is het mogelijk om aanvallen te stoppen en gevaren razendsnel te elimineren. We zorgen er voor dat je je weer kunt focussen op jouw core business. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons team, we denken graag met je mee.

Blogs.

Start met een goed gesprek.