Diensten.

icon_iot
OT

In de maakindustrie wordt nog veel gewerkt met een verouderde infrastructuur op de werkvloer. Dat maakt industriële bedrijven kwetsbaar voor hackers, die het veelal gemunt hebben op intellectuele eigendommen. Hackers proberen ook vaak bedrijfsprocessen via versleuteling te saboteren.

Lees meer

icon_edr
IoT

Steeds meer bedrijven maken gebruik van IoT-apparaten, die 24/7 met het internet verbonden zijn. Veel IoT-apparaten blijken kwetsbaarheden te hebben. Via deze onveilige IoT-apparaten slagen hackers er in om toegang tot vertrouwelijke bedrijfsnetwerken te krijgen. Het is daarom belangrijk om IoT-apparaten optimaal te beveiligen.

Lees meer

icon_usb
IoMT

In de zorgsector zien we steeds meer toepassingen van Internet of Medical Things (IoMT). Zorgvragers zijn afhankelijk van devices die met het internet zijn verbonden. Dat gegeven stelt hoge eisen aan IoMT-apparaten. Ze moeten altijd en overal blijven werken zonder de kans op uitval of sabotage.

Lees meer

Ons eigen Next Gen SOC.

We beschikken over een geavanceerd Next Gen SOC, waarmee we - in vergelijking met een traditioneel SOC - cyberdreigingen binnen uw hele IT-landschap tot acht keer sneller kunnen vaststellen en tot twintig keer sneller kunnen elimineren.

Risk & Awareness.

Ondanks alle geavanceerde en intelligente cybersecurity oplossingen vormt de mens nog steeds de zwakste schakel in de beveiliging. Via phishing en shadow-IT lukt het cybercriminelen nog steeds om bedrijfsnetwerken binnen te dringen. Daarom is het belangrijk om niet alleen te investeren in beveiligingstechnologie, maar ook in het vergroten van de kennis en het bewustzijn van jouw medewerkers. Wij kunnen via trainingen en workshops het bewustzijnsniveau inzake cybersecurity aanzienlijk verhogen.

Natuurlijk wil je weten waar de mogelijk zwakke plekken in jouw organisatie zijn te vinden. Via onze pentesting services zijn we in staat om de zwakke plekken in jouw IT-landschap te identificeren. Met deze kennis zijn we in staat om onze cybersecurity oplossingen op een slimme manier in te zetten.

Lees verder

Endpoint Detection & Response.

Bij cybersecurity gaat het niet alleen om het vaststellen van het gevaar. Het elimineren van gevaar is net zo belangrijk. Daarom is het prettig dat je kunt vertrouwen op Endpoint Detection & Response (EDR).

Lees verder

Become a Defender.

Ethical Hacker

Heb jij een hacker mindset en heb je passie voor complexe en technische puzzels?

Security Engineer

Als security engineer ben je een belangrijke schakel in onze detectie en response.

Bekijk alle Vacatures
Zorg
Zorg

Met minder zorgpersoneel meer mensen helpen. Om dat mogelijk te maken, is de zorg steeds afhankelijker van IT. Daarom is het belangrijk dat IT altijd en overal onder alle omstandigheden veilig blijft werken.

Lees meer

maakindustrie
Maakindustrie

De maakindustrie werkt veel met verouderde OT- omgevingen die kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Uitval van productieprocessen door hacks moeten worden voorkomen.

Lees meer

publieke sector
Publieke sector

De publieke sector werkt met gegevens van burgers en bedrijven. Dit zijn gewilde data voor kwaadwillende hackers. Daarom is het belangrijk om de IT op alle niveaus goed te beveiligen.

Lees meer

Start met een goed gesprek.