Meet Tatiana

We stellen je graag voor aan ons team. Dit keer Tatiana, Service Delivery Manager bij Defenced.

Wie is Tatiana?

Ik zou mij zelf beschrijven als een multicultureel persoon met een groot doorzettingsvermogen die gelooft dat alles mogelijk is als je de juiste instelling hebt. Zelf ben ik geboren in Angola (Afrika), maar getogen in Portugal en Nederland. Door het opgroeien in meerdere landen heb ik veel kunnen leren over verschillende culturen en mensen. Echter als een kind van een jonge alleenstaande moeder, was het leven niet altijd makkelijk en eerlijk. Maar ik had een duidelijke visie voor mijn toekomst en ik heb altijd in mijzelf blijven geloven. Ik ben God dankbaar voor alle ‘ups-and-downs’ in mijn leven want dat hebben mij de vrouw gevormd die ik ben vandaag.

Waarom heb je voor Defenced gekozen?

De reden waarom ik heb gekozen voor Defenced is voornamelijk door het cultuur binnen de organisatie. Een cultuur waar men gehoord wordt, waar respect voor elkaar centraal staat en waar een goede balans is tussen werk en privé.

Hoe gaat het nu?

Het wisselen van sector/branche was een hele spannende keus voor mij. Ondanks de uitdaging in het begin ben ik heel blij dat ik die keus heb durven te maken, want hierdoor is mijn kennis en professionele ontwikkeling naar een hoger niveau getild.

Waar hou je je naast Defenced mee bezig?

Met een gezin van 4, bestaande uit 2 kinderen heb ik mijn handen vol. Ondanks de drukte (werk en privé) probeer ik zoveel mogelijk te genieten van het leven en mooie herinneringen creëren met familie en vrienden. Tenslotte, haal ik mijn rust en kracht uit mijn (Christen) geloof.

Start met een goed gesprek.