Over ons.

Defenced is dé IT security kennispartner voor grote en middelgrote organisaties. Met behulp van ons eigen Next Gen SOC, zijn preventie, detectie en geautomatiseerde response binnen handbereik en ben je beschermd tegen zowel bekende als onbekende dreigingen. Zo voldoe je aan wet- en regelgeving en minimaliseer je de kans op onderbreking van operationele continuïteit, nu en in de toekomst. Ons team bestaat uit de beste specialisten met jarenlange ervaring in IT security bij grote Nederlandse en internationale organisaties. Ethisch, eerlijk en betrouwbaar zakendoen, gewoon goed advies passend bij jouw security eisen. Dat is waar wij voor staan. Zonder upsell, vendor lock-in en extra of onnodige investeringen.

Hart voor ethical hacking
We combineren de kracht van de aanvaller en de verdediger. De beste aanvallers zijn namelijk de mensen die ook de kennis hebben om systemen te beveiligen. Onze cyberspecialisten beschikken over praktijkervaring op het gebied van ethical hacking en cybersecurity. Via pentesting, social engineering en andere technieken zijn we als geen ander in staat om de zwakke plekken in jouw bedrijfs- en OT-, IoT- en IoMT- netwerken bloot te leggen.

Waarom is Defenced jouw ideale partner voor alles rondom cybersecurity?

Defenced is gespecialiseerd in het doorlichten van zwakke plekken in industriële omgevingen.

Cybersecurity-beleid in beeld.

Plan nu een whiteboard sessie met ons in. Binnen een dagdeel hebben we de het huidige security status in beeld en kunnen we een roadmap voor verbetert cybersecurity-beleid samenstellen met de juiste prioritering.

Blogs.

Start met een goed gesprek.