Publieke sector.

Gegevens in de publieke en semi-publieke sector zijn een interessant doelwit voor hackers. Denk aan administratieve informatie over organisaties die hackers gebruiken als input om hun phishing campagnes te perfectioneren. Maar vergeet ook niet de informatie over burgers. Overheidsdiensten en gemeentelijke instellingen hebben de plicht om deze data op een zorgvuldige wijze te beveiligen.

Defenced ondersteunt organisaties in de publieke sector met het beveiligen van netwerken en het tijdig afslaan van aanvallen, zodat een ongestoorde dienstverlening aan burgers en bedrijven is gegarandeerd.

Sabotage van infrastructurele voorzieningen
Ook de beveiliging van infrastructurele voorzieningen, zoals sluizen, verkeerstunnels en bruggen in het publieke domein moeten goed worden geregeld. Deze voorzieningen zijn gewilde objecten voor hackers. Ze moeten altijd en onder alle omstandigheden blijven werken. Sabotage van deze infrastructurele voorzieningen kunnen de samenleving ernstig ontwrichten. Daarnaast zien we in het publieke domein ook steeds meer IoT- en OT-toepassingen, zoals bijvoorbeeld slimme verkeerslichten. Ook deze onderliggende infrastructuur moet goed worden beveiligd.

Blogs.

Team

Defenced is Great Place to Work

Wellicht heb je het al gezien op de website of op onze online uitingen; wij zijn gecertificeerd Great Place to Work® (GPTW). Maar wat is dit nu eigenlijk? En waarom streven wij hiernaar?

Lees meer

Start met een goed gesprek.