Diensten.

OT

In de maakindustrie wordt nog veel gewerkt met een verouderde infrastructuur op de werkvloer. Dat maakt industriële bedrijven kwetsbaar voor hackers, die het veelal gemunt hebben op intellectuele eigendommen. Hackers proberen ook vaak bedrijfsprocessen via versleuteling te saboteren.

Lees meer

IoT

Steeds meer bedrijven maken gebruik van IoT-apparaten, die 24/7 met het internet verbonden zijn. Veel IoT-apparaten blijken kwetsbaarheden te hebben. Via deze onveilige IoT-apparaten slagen hackers er in om toegang tot vertrouwelijke bedrijfsnetwerken te krijgen. Het is daarom belangrijk om IoT-apparaten optimaal te beveiligen.

Lees meer

IoMT

In de zorgsector zien we steeds meer toepassingen van Internet of Medical Things (IoMT). Zorgvragers zijn afhankelijk van devices die met het internet zijn verbonden. Dat gegeven stelt hoge eisen aan IoMT-apparaten. Ze moeten altijd en overal blijven werken zonder de kans op uitval of sabotage.

Lees meer

Ons eigen Next Gen SOC.

We beschikken over een geavanceerd Next Gen SOC, waarmee we – in vergelijking met een traditioneel SOC – cyberdreigingen binnen uw hele IT-landschap tot acht keer sneller kunnen vaststellen en tot twintig keer sneller kunnen elimineren.

Risk & Awareness.

Ondanks alle geavanceerde en intelligente cybersecurity oplossingen vormt de mens vaak de zwakste schakel in de beveiliging. Via phishing en shadow-IT lukt het cybercriminelen nog steeds om bedrijfsnetwerken binnen te dringen. Daarom is het belangrijk om niet alleen te investeren in beveiligingstechnologie, maar ook in het vergroten van de kennis en het bewustzijn van jouw medewerkers. Wij kunnen via trainingen en workshops het bewustzijnsniveau inzake cybersecurity aanzienlijk verhogen.

Natuurlijk wil je weten waar mogelijk zwakke plekken in jouw organisatie zijn te vinden. Via onze pentesting services zijn we instaat om de zwakke plekken in jouw IT-landschap te identificeren. Met deze kennis kunnen we onze cybersecurity oplossingen op een slimme manier inzetten.

Become a Defender.

Ethical Hacker

Heb jij een hacker mindset en heb je passie voor complexe en technische puzzels?

Security Analist

Als SOC analist ben je een belangrijke schakel in onze detectie en response.

Zorg

Met minder zorgpersoneel meer mensen helpen. Om dat mogelijk te maken, is de zorg steeds afhankelijker van IT. Daarom is het belangrijk dat IT altijd en overal onder alle omstandigheden veilig blijft werken.

Lees meer

Maakindustrie

De maakindustrie werkt veel met verouderde OT- omgevingen die kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Uitval van productieprocessen door hacks moeten worden voorkomen.

Lees meer

Publieke sector

De publieke sector werkt met gegevens van burgers en bedrijven. Dit zijn gewilde data voor kwaadwillende hackers. Daarom is het belangrijk om de IT op alle niveaus goed te beveiligen.

Lees meer

Start met een goed gesprek.