Defenced is Great Place to Work

Wellicht heb je het al gezien op de website of op onze online uitingen; wij zijn gecertificeerd Great Place to Work® (GPTW). En daar zijn wij heel trots op! Deze titel krijg je niet zomaar. Maar wat is dit nu eigenlijk? En vooral; waarom streven wij hiernaar?

Vertrouwen & plezier

Bij Defenced vinden wij het heel belangrijk dat er maximaal vertrouwen is in onze werkomgeving, maar bovenal ook dat plezier en tevredenheid centraal staat. Het is belangrijk dat we met elkaar en onze klanten goed samenwerken en middels passie en waardering energie uit ons werk halen om gezamenlijke doelen te behalen. Met de titel GPTW® geeft het de officiële erkenning dat Defenced gecertificeerd is in goed werkgeverschap, met maar liefst een totaalscore van 97%.

"Bij Defenced vinden wij het heel belangrijk dat er maximaal vertrouwen is in onze werkomgeving"

Onafhankelijke toetsing

Via een uitgebreide enquête onder de werknemers die ze vrijwillig en anoniem invullen worden de resultaten via GPTW als onafhankelijke organisatie getoetst. Onderwerpen als geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap worden via de enquête geëvalueerd. Kortom de organisatie wordt onafhankelijke getoetst door de werknemers in de volledige breedte op basis van cultuur en werkgeverschap.

Wij zijn natuurlijk heel trots op de resultaten die we hier hebben behaald! Daarnaast geeft het ook een goed inzicht om continue met elkaar te verbeteren en te kijken hoe we met elkaar verder kunnen groeien en nog beter kunnen worden.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Kortom met GPTW® streven we naar een positieve werkomgeving waarin persoonlijke groei centraal staat. We bieden niet alleen een fijne werkomgeving, maar ook volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Heb je interesse om deel uit te maken van een ambitieuze cybersecurityorganisatie? Neem een kijkje bij onze vacatures of kom gezellig langs voor een kopje koffie!

 

Start met een goed gesprek.