Hybride werken bij Defenced

Maak kennis met Robin van den Hurk, pentester bij het Red Team. Hij deelt zijn ervaring over hybride werken bij Defenced.

Thuiswerken is sinds the pandemie niet meer weg te denken. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld hebben bedrijven zich aangepast aan deze nieuwe manier van werken. De mogelijkheid om thuis te werken brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de vermindering van reistijd en meer flexibiliteit om je dag in te delen.

Werken op afstand

Defenced is net voor de eerste COVID-uitbraak opgestart, waardoor het voor ons “normaal” is om vanuit thuis te kunnen werken. Bovendien is onze infrastructuur hier perfect op ingericht. “Werken op afstand” betekent echter niet altijd “werken vanuit thuis”. Defenced neemt de term “op afstand” serieus. Wij kunnen niet alleen vanuit thuis werken, maar vanuit overal op de wereld.

Werken vanuit Noorwegen

Zelf heb ik schoonfamilie zitten in Noorwegen (prachtig land trouwens) waar we minstens 2 keer per jaar een paar weken op bezoek gaan. Natuurlijk is het een optie om hiervoor vrije dagen op te nemen en het te beschouwen als vakantie, maar dan ben je al snel door je vakantiedagen heen. Defenced biedt mij de mogelijkheid om mijn werkzaamheden vanuit Noorwegen te kunnen uitvoeren. Tijdens werktijden voer ik pentests uit, schrijf ik rapportages en voer ik innoverende projecten uit, maar in de avonduren en weekenden spenderen we tijd met de schoonfamilie, beklimmen we de hoogste bergen en bezoeken we de mooiste fjords.

Foto’s: Arianna Molina

Start met een goed gesprek.