Meet Ghislaine

We stellen je graag voor aan ons team. Dit keer Ghislaine, Business Development Manager bij Defenced.

Wie is Ghislaine?

Ik ben Ghislaine, 31 jaar en ben geboren en getogen in Breda. Hier woon ik nog steeds en woon samen met mijn vriend Raymond en zoontje Jake (9 maanden).

Waarom heb je voor Defenced gekozen?

Bij het eerste contactmoment met Defenced had ik direct een goed gevoel. Het enthousiasme en de jonge, gezonde bedrijfscultuur van de organisatie sprong er direct uit. Defenced plaatst de persoon voorop, zowel bij haar medewerkers als bij de klant. Het is een pragmatisch en vooruitstrevende organisatie met onderscheidende diensten die Defenced uniek maken. 

Defenced is op een gezonde manier aan het groeien en daar wil ik graag onderdeel van zijn. Een superleuke uitdaging in een onwijs interessant vakgebied!

Daarnaast geeft de hybride werkstijl mij de vrijheid om flexibel te zijn zodat ik mijn werk goed kan doen, mij volledig in kan zetten voor Defenced, maar er ook voor mijn gezin kan zijn. Dat is erg prettig en zorgt voor een goede balans. Het vertrouwen vanuit Defenced hierin is voor mij erg waardevol.

Hoe gaat het nu?

Het gaat echt heel erg goed! Ik ben super blij met mijn keuze voor Defenced. De eerste kennismaking met collega’s voelde het direct als thuiskomen. Iedereen is ontzettend behulpzaam, is helemaal zichzelf en het klikt goed waardoor het voelt alsof ik al jaren in het team zit. 

Tot nu toe heb ik veel leuke kennismakingen met klanten en collega’s gehad.
Er valt voor mij nog veel te leren op het gebied van cyber security, maar met de hulp van mijn collega’s en de brede kennis binnen Defenced, gaat dat helemaal goed komen. Het kan mij niet snel genoeg gaan, maar ik moet hier wat geduld in hebben.

Waar hou je je naast Defenced mee bezig?

Graag breng ik quality time met mijn gezin door en we gaan er vaak op uit. We doen leuke dingen samen zoals lekker uit eten gaan of het terras op, naar het strand of naar de kinderboerderij. Maar we bedenken vaak ook iets nieuws wat we nog niet eerder hebben gedaan of gaan naar een plek waar we nog nooit zijn geweest. We houden van reizen naar warme landen, maar ook om de sneeuw op te zoeken voor een skivakantie of een nieuwe stad ontdekken tijdens een stedentrip.

Ook sport ik graag. De sportschool in, skiën en vooral hockeyen. Hockey speel ik al 24 jaar en ik zit in een gezellig vriendinnenteam. Ik ben mega fanatiek (soms iets té) en we hebben vaak gezellige uitjes met het team, gaan op teamweekend, lunchen of uit eten en samen de stad in. Heel gezellig dus!

Mijn vriendinnen en familie zijn erg belangrijk voor mij. Daarom zien we elkaar regelmatig. Al is het voor een kopje koffie of een gezellige borrel.

 

Start met een goed gesprek.