Meet Indy

We stellen je graag voor aan ons team. Dit keer Indy die binnenkort bij ons start als accountmanager bij Defenced.

Wie is Indy?

Ik ben Indy, een 22 jarige student Bedrijfskunde, geboren en getogen in Eindhoven. Sinds september loop ik stage bij House of Clouds, waarbij Defenced mijn faciliterende bedrijf is.

Waarom heb je voor Defenced gekozen?

Vanaf het eerste moment dat ik bij Defenced binnenliep, voelde ik me direct welkom door de warme bedrijfscultuur. Ondanks dat ik geen IT-achtergrond heb, voelde dit bedrijf meteen juist voor mij aan. Ik werk momenteel aan mijn scriptie, en er is een interessante uitdaging waar de bedrijven binnen House of Clouds mee te maken hebben. Gelukkig kan ik me met mijn bedrijfskundige blik volledig richten op het onderzoeken van dit vraagstuk. Mijn interesse in AI heeft er ook toe bijgedragen dat ik me sterk aangetrokken voelde tot Defenced.

Hoe gaat het nu?

Het gaat heel goed en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik krijg alle benodigde middelen en de nodige tijd toegereikt om mijn onderzoek zo goed mogelijk uit te voeren. Bovendien leer ik dagelijks meer over de wereld van cybersecurity, wat ik erg interessant vind. Ik krijg ook de kans om bij belangrijke afspraken aanwezig te zijn en evenementen bij te wonen. Inmiddels voel ik me volledig opgenomen in het team en ga ik met veel plezier naar kantoor. Vanaf maart begin ik aan een nieuw avontuur bij het sales team van Defenced als accountmanager. Ik kijk enorm uit naar deze uitdaging en ben zeer enthousiast om eraan te beginnen!

Waar hou je je naast Defenced mee bezig?

Ik vind het heerlijk om samen met vrienden en familie lekker te eten en te drinken. Daarnaast uit ik mijn creativiteit als operationeel assistent bij een sieradenbedrijf!

Start met een goed gesprek.