Meet Mick

We stellen je graag voor aan ons team. Dit keer Mick, service delivery manager / security specialist bij Defenced.

Wie is Mick?

Mijn naam is Mick, een echte Brabander in hart en nieren! Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij Defenced. Momenteel ben ik woonachtig in Eindhoven samen met mijn hond Joop.

Waarom heb je voor Defenced gekozen?

Defenced is een jonge, vooruitstrevende club met een mooi product. Hiervoor heb ik bij grotere organisaties gewerkt en ben erachter gekomen dat de persoonlijke touch voor mij heel belangrijk is; zowel intern als naar onze klanten. Daarnaast geeft Defenced mij veel vrijheid om zelf mijn functie vorm te geven en dit geeft mij de tijd om net dat beetje extra aandacht aan onze klanten te kunnen geven die ik zelf ook belangrijk vind.

Daarnaast is het SOC van Defenced anders dan andere SOC’s die ik heb gezien. Het werkt veel slimmer en sneller, waardoor het ook interessant is om bij te blijven met onze eigen ontwikkeling.

Hoe gaat het nu?

Ik heb het super naar mijn zin bij Defenced! We blijven constant groeien, krijgen steeds meer leuke klanten erbij en er is genoeg te doen om mijzelf ook te blijven ontwikkelen. Zo word ik bij verschillende taken en projecten betrokken en kan ik mijn skill set uitbreiden met nieuw geleerde vaardigheden.

Waar hou je je naast Defenced mee bezig?

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, voornamelijk boksen. Ook ben ik groot fan van extreme sporten om wat extra adrenaline kicks op te zoeken. Daarnaast kan ik ook enorm veel plezier halen uit eten en drinken en het ontdekken van nieuwe steden die ik nog niet eerder heb bezocht.

Qua vakanties ga ik graag naar Spanje of het maken van mooie hikes in de natuur.

 

Start met een goed gesprek.