Synobsys sluit zich aan bij House of Clouds

ROTTERDAM/EINDHOVEN – De Nederlandse applicatieontwikkelaar Synobsys uit Rotterdam sluit zich aan bij de Nederlandse IT-dienstverlener House of Clouds uit Eindhoven. Dit bedrijf heeft verschillende labels die elkaar versterken met hun kennis en ervaring. Synobsys draagt hieraan bij als specialist op het gebied van low-code softwareontwikkeling. De andere bedrijven zorgen voor extra slagkracht op het gebied van onder ander cyber security, procesoptimalisatie en intelligent automation.

Na de toetreding behoudt Synobsys de eigen zelfstandigheid en krijgt extra slagkracht en schaalvergrotingsmogelijkheden. “Voor onze klanten en medewerkers verandert er niets. We blijven hetzelfde bedrijf met dezelfde mensen, cultuur en activiteiten. Wel profiteert iedereen van de grotere gereedschapskist waarover wij de beschikking krijgen, met extra tools voor het digitaliseren en optimaliseren van werkprocessen”, aldus CEO Pim van Westen van Synobsys.

Samen digitaal versnellen

Voor de andere bedrijven binnen House of Clouds (Defenced, DAY2 en Whyellow) is de rol van Synobsys op het gebied van low-code applicatieontwikkeling (met OutSystems) een belangrijke toegevoegde waarde. “Synobsys voegt significante low-code expertise toe aan ons dienstenaanbod. Samen hebben wij meer impact om bedrijven digitaal te laten versnellen. Onze ambitie is om op dit gebied de komende jaren een leidende positie te verwerven in Nederland”, zegt CEO Sander Dekker van House Of Clouds.

Aantrekkelijker voor medewerkers

Naast voordelen voor klanten heeft de toetreding tot House of Clouds ook voordelen voor medewerkers van Synobsys. “De samenwerking geeft ons extra slagkracht en schaalgrootte waardoor we meer en grotere projecten kunnen uitvoeren voor klanten. Daardoor kunnen wij onze developers en andere experts nog meer ontwikkelmogelijkheden bieden die passen bij hun eigen ambities en wensen. Met meer projecten kunnen we onze mensen uitgebreide kansen bieden om binnen Synobsys hun ambities te realiseren”, zegt Jacqueline Spits (COO) van Synobsys.

HOUSE OF CLOUDS: Bedrijven kunnen digitaal versnellen door werkprocessen slimmer te optimaliseren en digitaliseren, met intelligent automation en in een veilige IT-omgeving. Op al deze gebieden levert House of Clouds de beste competenties door unieke talenten aan zich te binden die impact maken. Wij realiseren intelligente oplossingen op toekomstbestendige platformen en worden graag afgerekend op het resultaat. Tussen al deze moderne technologie staat de persoonlijke en menselijke aanpak altijd centraal.

SYNOBSYS: Synobsys is een innovatieve Nederlandse ontwikkelaar van mobile first business applicaties. Met behulp van low-code (OutSystems) ontwikkelt Synobsys maatwerkapplicaties die organisaties helpen bij hun digitale versnelling. Als dedicated OutSystems-partner heeft Synobsys niet alleen alle specialisten en tools in huis voor deze applicatieontwikkeling, maar ook een van de schaarse OutSystems MVP’s (Most Valuable Professional) in de wereld, benoemd door OutSystems. Hierdoor heeft Synobsys directe toegang tot informatie, kennis en support van dit toonaangevende low-code platform.

Start met een goed gesprek.