Wij maken cyber security begrijpelijk.

Met ons Next Gen SOC worden cyberdreigingen 8 keer sneller vastgesteld en 20 keer sneller geëlimineerd. Zo houd je meer grip op alle digitale infrastructuren.

Plan nu een afspraak
defenced
icon_edr
Next Gen SOC

Met ons Next Gen SOC stellen we ongewenste netwerkactiviteiten en cyberdreigingen veel sneller vast dan met traditionele oplossingen.

icon_iot
OT / IoT / IoMT

Hoe veilig zijn jouw OT-netwerken? Weet jij hoeveel Io(M)T-devices zijn aangesloten op jouw bedrijfsnetwerk? En hoe veilig zijn deze devices?

Lees meer

icon_usb
Risk & Awareness

Via pentesting ontdekken we zwakke plekken in jouw infrastructuur en applicaties. Of investeer in moderne trainingen die de kennis en het bewustzijn van jouw medewerkers vergroten.

Lees meer

"Hackers die het gemunt hebben op de assets van jouw organisatie, zoeken voortdurend naar zwakke plekken. Dat doen ze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar op alle type netwerken, variërend van reguliere- en industriële infrastructuur tot Io(M)T-netwerken."

Om de voortgang van jouw business niet in gevaar te brengen, is goed doordacht beleid voor cybersecurity met een actueel inzicht in alle bedreigingen vandaag de dag belangrijker dan ooit. Dat begrijpen we bij Defenced als geen ander. Maar wat is goed doordacht cybersecurity-beleid?

  • Welke welke waardevolle gegevens heeft jouw organisatie?
  • Weet je waar de kwetsbaarheden zitten?
  • Ben je instaat aanvallen te detecteren?
  • Hoe hoog is het awareness niveau van medewerkers?

Cybersecurity-beleid in beeld.

Plan nu een whiteboard sessie met ons in. Binnen een dagdeel hebben we de het huidige security status in beeld en kunnen we een roadmap voor verbetert cybersecurity-beleid samenstellen met de juiste prioritering.

Aanvragen
Whiteboard

Defenced Next Gen SOC – veel sneller vaststellen en elimineren

We beschikken over een geavanceerd Next Gen SOC, waarmee we - in tegenstelling tot een traditioneel SOC - alle op de markt beschikbare security tooling en logbronnen realtime kunnen correleren. Dit betekent dat we ongewenste netwerkactiviteiten en cyberdreigingen tot acht keer sneller kunnen vaststellen en tot twintig keer sneller kunnen elimineren.

Simplified Cyber Security

Wij zijn jouw partner voor het beveiligen van bedrijfs- en industriële netwerken en het mitigeren en elimineren van cyberaanvallen. Dat doen we al jarenlang tot volle tevredenheid van opdrachtgevers zonder de dingen onnodig ingewikkeld te maken. Want we houden van helderheid en we vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten waarmee we bezig zijn.

Onze filosofie

Inzicht:

onze diensten bieden continu inzicht in verschillende bedreigingen binnen jouw IT en OT/Io(M)T netwerken.

Proactiviteit:

omdat voorkomen beter is dan genezen, beschermen we met tooling en services altijd en overal de assets van jouw bedrijf.

Eenvoud:

via een no-nonsense aanpak met overzichtelijke rapportages en advies, maken we technische ingewikkelde cybersecurity voor elke organisatie begrijpelijk.

Become a Defender.

Ethical Hacker

Heb jij een hacker mindset en heb je passie voor complexe en technische puzzels?

Security Engineer

Als security engineer ben je een belangrijke schakel in onze detectie en response.

Bekijk alle Vacatures
zorg
Zorg

Met minder zorgpersoneel meer mensen helpen. Om dat mogelijk te maken, is de zorg steeds afhankelijker van IT. Daarom is het belangrijk dat IT altijd en overal onder alle omstandigheden veilig blijft werken.

Lees meer

maakindustrie
Maakindustrie

De maakindustrie werkt veel met verouderde OT- omgevingen die kwetsbaar zijn voor aanvallen van buitenaf. Uitval van productieprocessen door hacks moeten worden voorkomen.

Lees meer

publieke sector
Publieke sector

De publieke sector werkt met gegevens van burgers en bedrijven. Dit zijn gewilde data voor kwaadwillende hackers. Daarom is het belangrijk om de IT op alle niveaus goed te beveiligen.

Lees meer

Start met een goed gesprek.