Next Gen SOC.

In een tijdperk waarin digitale dreigingen voortdurend evolueren, is het essentieel om een proactieve en geavanceerde aanpak te hanteren om de beveiliging van je organisatie te waarborgen.

Ons Next Generation Security Operations Center integreert cutting-edge technologieën, waaronder Machine Learning en Deep Learning (Artificial Intelligence), om een ongeëvenaarde verdedigingslinie te bieden.

 

Next Gen SOC

Kennis & Expertise
Een gespecialiseerd team van analisten en experts staat klaar voor directe ondersteuning.

24×7 monitoring
We correleren en monitoren data uit verschillende databronnen en analyseren deze 24/7 voor tijdige detectie.

Real-time inzicht
Krijg real-time inzicht in alle bedreigingen. Inzichtelijke rapportages geven volledige controle houdt over de situatie.

Automation by design
Met behulp van automatisering gaan wij verder waar een traditioneel SOC stopt. Door middel van automated response (SOAR) zijn we in staat snel en geautomatiseerd te acteren en impact te minimaliseren.

Innovatie
Cybersecurity is continue in ontwikkeling. De opkomst van AI, maar ook het volume aan data vraagt om innovatieve oplossingen. Wij innoveren dagdagelijks om mee te gaan in deze ontwikkelingen.

 

De kracht van ons Next Gen SOC

Door middel van uitgebreide Detectie & Response (XDR) kunnen wij elke willekeurige databron aansluiten. Via toepassing van (un)Supervised Machine Learning (ML) en Artificial Intelligence (AI) in alle logbronnen kunnen cyberdreigingen acht keer sneller worden vastgesteld en is het mogelijk om tot twintig keer sneller te reageren op een incident dan een traditioneel SOC. Middels Automated Response wordt direct ingegrepen in de gekoppelde puntoplossing ongeacht vendor.

Het Defenced Next Gen SOC zorgt voor grip op de digitale infrastructuren binnen jouw organisatie.

 

Databronnen

Detectie

Automation

Zichtbaarheid

Next Gen SOC.

Plan een gesprek met ons in voor meer informatie. We nemen je graag mee in de mogelijkheden en de voordelen die onze dienstverlening biedt.

 

Start met een goed gesprek.

Blogs.

Team

Defenced is Great Place to Work

Wellicht heb je het al gezien op de website of op onze online uitingen; wij zijn gecertificeerd Great Place to Work® (GPTW). Maar wat is dit nu eigenlijk? En waarom streven wij hiernaar?

Lees meer